In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tippi Wan -

Noordstraat 36 (1ste verdieping Villa de Vier Jaargetijden), Tilburg
Japans
Tippi Wan. Versheid, authenticiteit en werken met pure smaken zijn kernwaarden uit de Japanse keuken. Op de eerste verdieping van Villa de Vier Jaargetijden vindt u Japans restaurant TIPPI WAN in Tilburg.

Heeft u genoten bij TIPPI WAN? Dan kunt u de gerechtjes en hapjes ook bestellen voor thuis of op het bedrijf, of zelf sushi leren maken in een workshop.
Sfeer & interieur. Voor de deur parkeren, genieten van huisgemaakte Japanse gerechten als sushi, sashimi en screwers, en dit alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Dat is waar het bij TIPPI WAN om draait.
Keuken & kaart. U kiest uw gerechten en hapjes zelf van de kaart, of laat u de hele avond verrassen door de chef. De sushi’s worden daarbij begeleid door een lekker glas wijn of echte Japanse saké.
Telefoon: 0135350259
Website: http://www.tippiewan.nu

Tippi Wan, Noordstraat 36 (1ste verdieping Villa de Vier Jaargetijden), Tilburg
maandag t/m vrijdag van 17:30 tot 21:20 uur