In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Soto -

Leonardo da Vinciplein 6-8, Den Bosch
Japanse Sushi & Grill
Soto. Restaurant SOTO is een Japans Sushi & Grill restaurant gevestigd in het centrum van 's-Hertogenbosch, direct achter het CS station. Tijdens het diner vanaf 16:00 kunt u onbeperkt genieten van de Japanse keuken in een sfeervol en trendy restaurant. En dat alles voor een vaste prijs! Alle gerechten worden dagvers en smaakvol bereidt door onze ervaren keuken chefs.

Tijdens de lunch van 11:30 tot 15:00 biedt restaurant SOTO een lunchkaart aan. Tevens biedt restaurant SOTO van 11:30 tot 17:00 een SUSHI2GO concept aan. Er is ruime keuze uit sushi boxen voor een gezonde lunch of een hapje onderweg.
Geschiedenis. SOTO is geopend per 9 maart 2011!
Sfeer & interieur. SOTO biedt u een rustige, gezellige ambiance, maar oogt ook uiterst trendy.
Keuken & kaart. Voor de lunch biedt restaurant Soto een menukaart waarop u sushi sets, noedelsoepen, teppanyaki gegrillde hapjes en broodjes van de kaart kunt bestellen.

Voor het diner biedt restaurant Soto een uitgebreide kaart vol Japanse lekkernijen en natuurlijk een grote variatie aan sushi's. Je kan tegen een vast tarief onbeperkt alles bestellen en zo eigenlijk uw eigen menu samenstellen.

Voor het "Onbeperkt Sushi & Grill" kunt hier elke dag terecht van 16:00 tot 22:00. Prijzen voor diner (excl. drank):

Ma - Do : € 22,80 per persoon
Vr - Zo : € 24,80 per persoon
Kinderen van 4 tot 10 jaar : 12,50
Telefoon: 073-623 00 30
Website: http://www.restaurantsoto.nl

Soto, Leonardo da Vinciplein 6-8, Den Bosch
Ma-Vr 11.30-22.00; Za-Zo 16.00-22.00