In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Prinz Lounge Cafe -

Asten, Prins Bernhardstraat 23, Brabant
Internationaal, Mediterraans
Prinz Lounge Cafe. Prinz Lounge Cafe in Asten staat garant voor kwaliteit, gastvrijheid en een absoluut gevoel van ontspanning! Kom genieten van de heerlijk samengestelde menukaarten voor lunch en diner, wijnen, cocktails of een van de koffie- en theespecialiteiten welke wij ter plekke voor u bereiden.
Geschiedenis. Open vanaf juli 2011
Sfeer & interieur. Trendy, sfeervol, lounge
Keuken & kaart. Prinz Lounge Cafe werkt met verse, huisgemaakte producten, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Leuk en origineel voor vrienden en familie, ideaal voor uw zakelijke contacten. Er is gratis WIFI aanwezig.

U kunt hier elke dag lunchen (behalve maandag en dinsdag). Vanaf 10:00 uur is de keuken geopend. Ze hebben gekozen voor een groot assortiment aan lunchgerechten die tot 16:00 uur te bestellen zijn.

Komt u liever dineren, dat kan vanaf 17:00 uur. A la carte dineren voor een all-in prijs. Kleine gerechtjes met een Italiaanse / Mediteraanse insteek. Vooraf kunt u altijd genieten van een aperitief op een van de loungebanken of gezellig aan de bar.

De grote bar en de loungebanken maken onze locatie ideaal om na uw diner nog heerlijk na te borrelen. De cocktails,champagnes en prosecco’s maken dit verhaal compleet.
Telefoon: 0493820024
Website: http://www.deprinz.nl

Prinz Lounge Cafe, Asten, Prins Bernhardstraat 23, Brabant
woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur