In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Herberghe in de Heerlyckheid -

Deurne, Stationstraat 113, Brabant
Frans
Herberghe in de Heerlyckheid. Dit restaurant, gelegen in de gezellige en levendige "Spoorstraat" in het hartje van Deurne, is een klein restaurant met een warme en sfeervolle uitstraling.

De enthousiaste gastvrouw/eigenaresse Brigitte Barents ontvangt en bedient de gasten, tevens selecteert zij de exclusieve wijnen.
Geschiedenis. Restaurant Herberghe in de Heerlyckheid is inmiddels meer dan 100 jaren oud.
Sfeer & interieur. Nostalgische herberghe
Keuken & kaart. Chef-kok/eigenaar Leon Barents bestempelt zijn keuken, "Het is een afleiding van verschillende stijlen. Een mengeling van Frans, Italiaans, Spaans en nog enkele kookstijlen."
Telefoon: 0493-321654
Website: http://www.indeheerlyckheid.nl/

Herberghe in de Heerlyckheid, Deurne, Stationstraat 113, Brabant
Dinsdag t/m Donderdag van 17.00 uur tot 01.00 uur Vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 01.00 uur Zaterdag en Zondag van 17.00 uur tot 01.00 uur De keuken is geopend tot 21.30 uu