In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- FEMZ - high tea -

Koningsplein 251, Tilburg
High Tea's
FEMZ - high tea. FEMZ workshops & high tea's verzorgd naast ruim 50 verschilende creatieve & culinaire workshops, ook heerlijke high tea's in haar knusse High Tea Room. De Tea Room is gelegen in het centrum van Tilburg. Ze bieden maar liefst 5 verschillende high tea's al vanaf 9,50!
Geschiedenis. FEMZ is van origine een workshopbureau. In september 2010 zijn ze verhuisd naar het Koningsplein in Tilburg en per 1-1-2011 hebben zij de deuren van High Tea Room FEMZ geopend.
Sfeer & interieur. De high tea room is een zeer gezellig en knusse locatie om gezellig met je vriendinnen bij te kletsen en te genieten van een heerlijke high tea!
Keuken & kaart. 5 verschillende high tea's, al vanaf 9,50!
Telefoon: 06-22635947
Website: http://www.femz.nl

FEMZ - high tea, Koningsplein 251, Tilburg
zaterdag 10.00 - 17.00