In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Den Engel, Brasserie -

Baarle-Nassau, Singel 3, Brabant
Franse Brasserie
Den Engel, Brasserie. Een smaakvol ingerichte brasserie met een prachtige loungetuin en gezellig terras. Zij zijn dagelijks vanaf 10.00 uur geopend met een gevarieerde lunchkaart, seizoensgerechten, zoals mosselen en asperges, high tea of een uitgebreide tapasschotel.

Voor onvergetelijke personeelsfeesten, familiefeesten, huwelijksfeesten, actieve of recreatieve dagen, recepties, vergaderingen, productpresentatie's en congressen moet je bij Brasserie Den Engel zijn! Maar ook voor hotelovernachtingen en catering aan huis of op de zaak ben je hier aan het juiste adres. Wat je ook te vieren hebt, de Brabantse gastvrijheid staat altijd centraal. Aanvragen van 10 tot 400 gasten worden door een creatief team van enthousiaste medewerkers omgezet in een hedendaags en allesomvattend programma op maat; zowel actief, recreatief, informatief als culinair voor elk budget. Al onze outdoor-activiteiten zijn TÜV gecertificeerd en dus 100% veilig. Om de dag met jouw eigen gezelschap te beleven beschikken zij over sfeervolle aparte zalen en voldoende parkeergelegenheid.
Telefoon: 0135079330
Website: http://www.engel-schaluinen.nl

Den Engel, Brasserie, Baarle-Nassau, Singel 3, Brabant
Alle dagen van 10:00u tot 22:00 uur open.