In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Peer, Eetcafé -

Oude Liesboslaan 172, Breda
Internationaal
De Peer, Eetcafé. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Lunch, high tea, 3-gangenkeuzemenu en een uitgebreide á la carte kaart. Dit alles voor een betaalbare prijs. Naast dit alles is het ook mogelijk een programma samen te stellen geheel naar uw wens. Denk hierbij aan een sfeervolle barbecue op het barbecue terras met buitenkeuken en buitenbar. Onder hun verwarmde bedoeïentent is het goed toeven, bij mooi en bij minder weer.

De Peer zakelijk, De goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid, wifi, LCD scherm en aparte ruimtes maken De Peer een aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt. Vergaderen, presentaties en zakenlunch en diner kunnen geheel naar wens worden verzorgd.
Keuken & kaart. De lunch en dinerkaart zijn niet alleen toegankelijk, maar bieden u ook gerechten die u niet snel zult verwachten in een eetcafé. Naast de klassiekers vindt u op de suggestie kaart uitdagende gerechten. Ook hebben zij een ruime keuze vegetarische gerechten. De keukenbrigade doet haar uiterste best alles naar wens te laten smaken. Internationaal, High Tea, BBQ en Tapas
Telefoon: 076-5200566
Website: http://www.eetcafedepeer.nl

De Peer, Eetcafé, Oude Liesboslaan 172, Breda
7 dagen per week - 10.00 uur en keuken tot 21.00 uur