In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De NWE Vorst -

Willem 2 straat 49, Tilburg
Frans met mediteraanse invloeden.
De NWE Vorst. De NWE Vorst is een Theater, Café, Restaurant en ontmoettingsplek in één! Het café restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal gebouw midden in het centrum van Tilburg. Interieurdesigner Maurice Mentjes heeft het café restaurant ontworpen in een mix van klassiek en modern. Rondom en in het gebouw is de tentoonstelling 14 staties van Jeroen de Leijer en Nick J. Swarth te zien. De NWE Vorst is een ideale plek om te ontspannen in een goede sfeer. In de binnentuin of serre kunt u genieten van een verse kop koffie of een van de beste wijnen. De NWE Vorst heeft een klassieke Franse keuken met mediteraanse invloeden. Elke dag is de chef vanaf 10.00 bezig om een maatschappelijk verantwoorde verse lunch of diner te bereiden.
Geschiedenis. De monumentale villa is gebouwd in 1870. Stichting HEKS is na enige tijd veranderd in de Vorst. Na de renovatie in 2006 is De NWE Vorst ontstaan met café restaurant. Sindsdien is het café restaurant kenmerkend voor sfeer originaliteit en diversiteit. Werkelijk een aanwinst voor Tilburg
Sfeer & interieur. Gemoedelijk, ongedwongen, verassend en open. Interieur ontworpen door Maurice Mentjes in een prachtige mix van klassiek en modern.
Keuken & kaart. Franse keuken met mediteraanse invloeden. Luxe lunch of diner voor een lage prijs. Elke dag is de chefkok vanaf 10.00 bezig om een maatschappelijk verantwoorde verse lunch of diner te bereiden.
Recensies. "Qua sfeer, kleurgebruik en omvang kan het zeker een opvallende verschijning genoemd worden, en biedt een ambiance die het midden houdt tussen trendy en artistiek."

"Zowel gerechten als wijnen kosten de hoofdprijs niet, en wat uit de keuken komt is acceptabel, soms zelfs verrassend en hoogstaand."

Maurice van Bussel, recensies.knoopjelos.nl
Telefoon: 013-5328530
Website: http://www.denwevorst.nl

De NWE Vorst, Willem 2 straat 49, Tilburg
Elke dag vanaf 11.00