In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Nar -

Lepelstraat 39, Den Bosch
De Nar. In de Lepelstraat, de gezelligste uitgaansstraat van Den Bosch, is al weer 10 jaar lang eetcafé De Nar te vinden. Het publiek is zeer gevarieerd en de uitgebreide kaart zorgt er, in combinatie met de uitstekende bediening, voor dat iedereen zich direct thuis voelt. Jong en oud, zakelijk of privé.
Keuken & kaart. De Nar heeft een uitgebreide lunch- en menukaart. Of je nu houdt van vlees, vis of vegetarisch, de kaart biedt voor ieder wat wils. Van saté tot een mooie tournedos en van een broodje kaas tot een salade met warme gamba’s. Naast de kaart staan er iedere dag wisselende specials op het menu waarvan de prijs/kwaliteit verhouding méér dan redelijk te noemen is.
Telefoon: 073-6141424
Website: http://www.eetcafe-denar.nl

De Nar, Lepelstraat 39, Den Bosch
Maandag t/m zaterdag van 11.30 tot 21.30, Zondag van 17.00 tot 21.30