In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Aardborsthoeve -

Aardborstweg 19, Mierlo, Brabant
Bourgondisch
De Aardborsthoeve. Restaurant De Aardborsthoeve. Bourgondisch genieten in Brabant! Heerlijk eten, huifkartochten, boerenspelen. Voor een leuk dagje uit, familiedag, uitje, reunie, feest! Verschillende arrangementen mogelijk, zoals: Familiereunie, personeelsfeest, bruiloft, feestavond. Wijn-bierproeven en schilderen behoren ook tot de mogelijkheden.
Geschiedenis. Twaalf jaar geleden namen ze het bedrijf over van ome Jan en tante Margreet en sindsdien proberen ze de Aardborsthoeve met hun hart te regeren. Ze streven naar gemoedelijkheid en hartelijkheid die zich het beste als Boergondisch typeert. In een tijd waar automatisering, vervreemding en stress hoogtij vieren proberen zij met Restaurant De Aardborsthoeve stil te staan bij een mooi en eerlijk product.
Sfeer & interieur. Te streven naar vakmanschap, de SVH Meesterkok staat voor kwaliteit maar ook om kennis en liefde voor het vak over te brengen op jonge mensen. Ze proberen zich steeds te realiseren dat het feest voor de gast een beleving is. Bij mooi weer zitten de gasten graag in de tuin en vijf jaar geleden hebben we aan de achterzijde een boomgaard gecreŽerd met fruitbomen als de Groninger Kroon, het Grosvelder Klumpke en de Lunterse Pimpeling en natuurlijk een Mierlose kersenboom. Ze proberen ieder jaar meer van eigen bodem te telen en er is dan ook met succes een bloemen-, kruiden-, en moestuin aangelegd waarvan tijdens het seizoen volop genoten, gegeten en geproefd wordt.
Keuken & kaart. Veschillende boergondische arrangementen!
Recensies. Nog steeds rijden de huifkarren over het natuurgebied de Strabrechtse heide en hebben ze de boerenspelen die aan jouw dag een plezierige invulling kunnen geven. Er zijn ook mogelijkheden op creatief vlak om invulling te geven aan uw feest, personeelsuitstapje, en zakelijke bijeenkomst, zoals schilderen, beeldhouwen en/of koken. Samen met al de medewerkers staan zij graag voor je klaar. Voor onze jonge gasten is een speelhoek in de tuin aangelegd.
Telefoon: 0492-662266
Website: http://www.aardborsthoeve.nl

De Aardborsthoeve, Aardborstweg 19, Mierlo, Brabant