In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Corenmaet -

Havermarkt 1, Breda
Frans
Corenmaet. De ruimte kenmerkt zich door de uitstraling van een knus bruincafé en toch voelt het ruimtelijk aan door de grote raampartijen en het hoge plafond. De sfeer is informeel en de bediening is volgens de bezoekers zelf erg vlot. Café Corenmaet is ideaal voor iedereen die wil eten en borrelen, of wil borrelen en wat eten.
Geschiedenis. Het pand op de Haverstraat waarin café Coremaet vanaf april '95 gevestigd is, was vroeger de plek waar koren werden verhandeld. Tijdens de gouden eeuw werden in de landbouw de koren afgemeten in korenmaten en vandaar de naam café Coremaet. In het Eetcafé zijn nog een aantal van deze korenmaten te vinden.
Keuken & kaart. Vanaf 12.00 uur kan je hier al terecht voor de lunch, verschillende soepen, maaltijdsalades en eigentijdse Spaanse tapas. Tot 16.00 uur kan men hier lunchen en de tapas worden geserveerd tot 15 minuten voor sluitingstijd. Vanaf 17.00 uur kan je genieten van het diner. De gerechten die geserveerd worden zijn Frans-Holandse georienteerd. Er staat altijd een vegatirisch voor- en hoofgerecht op de kaart en je hebt altijd een ruime keus uit de diverse vlees- en visgerechten. Ook de drankkaart is met veel zorg samengesteld. Vraag daarom gerust naar de seizoenbieren van de tap en de maandwijnen.
Telefoon: 0765211350
Website: http://www.corenmaet.nl

Corenmaet, Havermarkt 1, Breda