In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Brasserie Restaurant Centraal -

Heusden, Vismarkt 9-9a, Brabant
Frans-Spaans
Brasserie Restaurant Centraal. Heusden, vestingstad aan de Maas, biedt een geweldige aanblik. De wallen, grachten. Ravelijnen en andere verdedigingswerken benadrukken nog steeds het oude strategische belang. In het hart van de schitterend gerestaureerde historische vestingstad Heusden, staat aan de Vismarkt, Brasserie-Restaurant Centraal.
Geschiedenis. Centraal is gebouwd in de 17de eeuw. In de tijd dat Centraal bestaat, hebben vele veranderingen plaats gevonden en is het restaurant flink uitgebreid tot een multifunctionele ontmoetingsplaats. Brasserie-Restaurant Centraal biedt u een sfeervolle ambiance.
Sfeer & interieur. Uniek zijn de prachtige muurschilderingen (een vorm van industriŽle reclame) van begin deze eeuw van de Heusdense schilder Petrus van Engelen (1880-1961)
Keuken & kaart. Wij hebben een Franse a la carte kaart, en voor iedereen wat wils. Daarnaast hebben wij ook nog een tapas kaart met een Spaans tintje.
Telefoon: 0416-660101
Website: http://www.centraal-heusden.nl

Brasserie Restaurant Centraal, Heusden, Vismarkt 9-9a, Brabant
7 dagen per week