In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Jagthuijs -

Dorpstraat 3, Breda
Regionaal Frans
't Jagthuijs. De keukenbrigade van ´t Jagthuijs werkt uitsluitend met verse producten, die tot originele gerechten leiden en heeft altijd oog voor primeurs in het desbetreffende seizoen. Met finesse maken zij gebruik van verse kruiden, maken zelf onze pasta´s, terrines, hammen, bonbons, etcetera, kortom: een ambachtelijke keuken. Royaal assortiment wijnen die zij per glas schenken, voor ieder wat wils.
Geschiedenis. 't Jagthuijs heeft een rijke historie van meer dan 100 jaar.
Sfeer & interieur. Genieten van de Klassiek Franse keuken in de sfeer van weleer René Selier: 't Jagthuijs heeft de uitstraling om precies datgene neer te zetten wat zij aan hun gasten willen bieden. Dat is: een Klassiek Franse keuken in een ambiance die daarbij past. In de (na)zomer is het op het zonnige terras aan de zijkant van 't Jagthuijs ook goed toeven. In fauteuils met kussens, eten van een grote schaal Fruit de mer: een korte vakantie in Frankrijk is ineens wel heel dichtbij. En dat voor een Engels pand aan de Brabantse bosrand!
Keuken & kaart. Proeven van het beste van het seizoen. Dat biedt 't Jagthuijs met de tweemaandelijks wisselende à la carte spijzen, maandelijks wisselende visgerechten, een dagelijks ander lunchmenu en het wekelijks nieuwe drie- of viergangen Menu Saissonnier.
Recensies. Over de tong in BN de Stem
Telefoon: (076)5656956
Website: http://www.jagthuijs.nl/

't Jagthuijs, Dorpstraat 3, Breda
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.30 uur