.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Bunker -

St. Annastraat 60, Brabant
De Bunker. De Bunker in Brabant, hèt poppodium van Gemert-Bakel. Ze hebben sinds 2008 iedere donderdagavond live muziek. Bands van over de hele wereld doen dan de Bunker aan. Verder hebben ze ook iedere zaterdag ofwel live muziek, ofwel dansavonden. Bij livemuziek moet je denken aan regionale bands, maar ook grote artiesten als Def P, Vanilla Sky of Thé Lau komen in 2008 over de vloer.
Sfeer & interieur. De capaciteit is ongeveer 400 personen. Ze hebben niet echt een bepaald genre. De Bunker neigt naar Rock, gezien ze een poppodium zijn waar veel live muziek te zien is. Maar je bent hier ook aan het juiste adres voor dance avonden, hardcore feestjes of liefdadigheidsfeesten, waar allerhande muziek gespeeld wordt.

De nadruk ligt hier op kwaliteit, gezelligheid en aandacht voor regionaal belang.
Telefoon: 0492-365442
Website: http://www.jcdebunker.nl

De Bunker, St. Annastraat 60, Brabant