.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Club Brooklyn -

Havermarkt 21, Breda
Club Brooklyn. Brooklyn in Breda heeft een professionele cocktailbar met de lekkerste cocktails. Broolyn is een Club-Café, het is wat strakker ingericht maar straalt wel de warmte uit van een gezellig bruin café. Brooklyn is heel divers, eigentijds en warm. Er is een mogelijkheid tot lunch, diner en er is de gehele dag een snackkaart. Vanaf 22:00 uur wordt het uitgaan nog wat extra benadrukt door het opvoeren van de muziek.
Muziek. Iedere vrijdag en zaterdag: Club Brooklyn. Een wervelende avond met resident dj Gila via vanaf 22: 00 uur het publiek entertaint met soulfull house. En iedere eerste zaterdag van de maand: Club Brooklyn invites... "the place to be"!
Telefoon: 076-5228670
Website: http://www.brooklynbreda.nl

Club Brooklyn, Havermarkt 21, Breda