In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Studio -

Heuvel 9, Tilburg
Eet café
Studio. Studio is de meest veelzijdige en hipste kroeg van Tilburg. Op dinsdag zijn er livebands en op woensdag is er een liveartiest met eigen dj's. In het weekend kan je cocktails komen drinken en komen dansen op de muziek van dj's uit heel Nederland. Overdag kan je heerlijk komen lunchen (probeer eens onze speciale high tea). Het terras aan de Korte Heuvel is altijd gezellig! Heb je een verjaardag of heb je een zaaltje nodig om te vergaderen, neem dan contact op met Studio, want er zijn genoeg mogelijkheden!
Sfeer & interieur. Studio heeft een unieke sfeer. De inrichting is compleet uniek. Denk aan een spoetniklamp, een toilet zoals je het nog nooit gezien hebt en een hippe cocktailbar. Studio haalt zijn dj's uit heel Nederland om er een zo tof mogelijk feest van te maken.
Geschiedenis. Studio is een samenvoeging van de hippe tent "de Uitstad" en het borrelcafé "No 7". Dit zie je nog steeds terugkomen in Studio. Als je binnenkomt een enorme, hippe tent met aan de andere kant een borrelgedeelte waar je je eigen verjaardag kan vieren.
Telefoon: 013-543 60 16
Website: http://www.studio-tilburg.com

Studio, Heuvel 9, Tilburg
10:00/11:00 - 1:00/2:00/4:00, ligt aan de dag