- Cafe het Hart van Breda -

Grote Markt 4-6, Breda
Eet café
Cafe het Hart van Breda. In de zomer kan je bij Cafe het Hart van Breda, zo je wilt plaatsnemen aan een van de veertig tafels op het terras. Je kunt vanaf 12.00 tot 22.00 binnen en met mooi weer buiten genieten van de heerlijke kleine hapjes of uitgebreidere hoofdgerechten.

Het generatie lang bekende café 't Hart van Breda is in oktober 2005 grondig verbouwd. De inrichting is een grondige makeover ondergaan.
Sfeer & interieur. Overal is aandacht aan besteed; de trendy inrichting geeft een ruimtelijk gevoel aan het café in Breda, maar je hebt er ook knusse hoekjes voor gezellige têt a têts.

Het uitzicht op de Grote Markt is prachtig en de hoge tafels lenen zich uitstekend voor leuke grotere gezelschappen. ’t Hart van Breda is een goed voorbeeld van een cafe dat succesvol verschillende interieurstijlen tot zijn recht laat komen.

Naast de lunch en het diner heeft het café ook veel aandacht besteed aan de dranken. Je kunt allerlei soorten verse sappen bestellen en aan de tap kan je niet alleen 3 soorten pils bestellen, maar ook 5 exclusieve biersoorten. De liefhebber kan zelf in tropische sferen raken met diverse, heerlijke cocktails.
Telefoon: 0765217506
Website: http://www.hartvanbreda.nl

Cafe het Hart van Breda, Grote Markt 4-6, Breda