In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Boerke Verschuren -

Ginnekenmarkt 13, Breda
Algemeen
Boerke Verschuren. Cafe Boerke Verschuren in Breda bestaat al eeuwen. Daarom is Boerke nog altijd het icoon van 't Ginneken. Top op de dag van vandaag weten de liefhebbers van een eerlijke borrel, een lekker glas bier en een goed wijntje hun weg naar de Ginnekenmarkt te vinden.
Sfeer & interieur. In Boerke is het altijd optimaal genieten: Van het terras, een lekkere kop koffie en onze fijne lunchtkaart. Ook voor verhuur voor feesten, bruiloften, vergaderingen en andere samenkomsten is Boerke Verschuren de plek in het Ginneken. Ongeacht het karater van je bijeemkomst geldt altijd: alleen het beste is goed genoeg. Ervaar het zelf want Boerke is ouderwets gezellig!
Telefoon: (076)5653220
Website: http://www.boerkeverschuren.nl

Boerke Verschuren, Ginnekenmarkt 13, Breda
Elke dag geopend van 22.00 tot 02.00