In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Apres skihut Bolle Jan Eersel -

Eersel, Eikenburg 1, Brabant
Dans café
Apres skihut Bolle Jan Eersel. Après skihut Bolle Jan is gelegen in de Brabantse Kempen, en ligt in het centrum van het rijk historische dorp Eersel. Eersel ligt weer dicht aan de snelweg A67 / E34 van Eindhoven naar Antwerpen, te midden van een erg natuurrijke omgeving.
Sfeer & interieur. Bij Après skihut Bolle Jan in Eersel, beleef je de gezellige sfeer zoals je deze kent uit de bekende après-ski tenten uit de welbekende ski oorden.
Geschiedenis. Na een moeizame start door de rechtszaak die was aangespannen door de fam. froger i.v.m. de naam van het café. Is armand klerks in 2008 van start gegaan samen met zijn compagnon Wim van der Heijden, na een jaar deed Danny van de Kerkhof (Partner) zijn intrede en deed Wim een stapje terug.
Keuken & kaart. DE Bolle Jan Mega Burger een begrip in de weide omgeving.
Telefoon: 06-25545973
Website: http://www.apresskihut-bollejan.nl

Apres skihut Bolle Jan Eersel, Eersel, Eikenburg 1, Brabant
19:00 uur - 02:00 uur